неделя, 13 януари 2013 г.

Нека помогнем, българи!!

Здравейте всички! Надявам се, че сте прекарали едни чудесни Коледни празници със семейството, както и добре сте посрещнали новата година, пожелавайки си куп неща, които старата, не е могла да ви даде. Пожелавам на всички да бъдете живи, здрави, весели, засмяни, щастливи, успешни, късметлии и паралии! Да не забравя и любовта - пожелавам ви и много любов!
Може би някои от вас се чудят, защо пропуснах всичките "новини" около опетняването на Апостола в последно време, но не е сега момента да ви обясня. Ще стане по-нататък във времето.

Днес ви пиша с една молба, с един призив за помощ - Александър Димитров от Ямбол е на 24 години. Александър претърпява инцидент (падане от шестия етаж) и сега е в будна кома. Момчето се възстановява, но въпреки това му е нужна още една, поредна, операция, както и рехабилитация, за да може да се възстанови напълно. Има само две "малки" подробности :
1. Нужната операция не може да се извърши в ямболската болница
2. Семейството на Сашо не може да се справи само с всичките разходи, нужни за възстановяването на сина им.
Знам, че през януари и февруари през блога минават около 10 000 човека. Знам, че всичките тези 10 000 човека са хора, патриоти и с добри сърца. Надявам се поне една част от тези 10 000 човека, които имат добри сърца, да имат и възможността и желанието да протегнат ръка на един млад човек, който е само на 24 години, а е в такова тежко състояние. Можем да помогнем на Сашо да оздравее! Нека го направим! Помогнете отново да върнем усмивката на този млад човек на лицето му!


Как можете да помогнете? Идете на адрес http://helpalex.net, вдясно пише банкова сметка, както и бутон за дарение, чрез paypal. В секцията 'Свържете се с нас' можете да откриете името и телефонния номер на бащата на Александър - който е от Ямбол може да помогне с нещо на място! Свързах се с него, чрез имейл, за да предложа бутон за дарение, чрез epay, защото е по-използван от paypal, тук, в България, но не знам дали ще сложат. Лично аз ползвам и двете и ще направя дарение с paypal.

Цяло чудо е, че след падане от шестият етаж, човекът е жив! Това е доказателство, че му се живее и че Някой, там, горе, го обича!! Нека не го оставим да си отиде, просто ей така!! Нека му помогнем, нека го спасим!!! Нека му помогнем!!!

Нека помогнем, Българи!!!!!

И сега, за хората, които стигнаха с четенето чак до тук... Вече четвърта година поред се събират пари чрез този блог и се прави дарение. Тази година дарението ще бъде за Александър, като ще му стискаме палци да се оправи!!
Ако измежду всички вас, има някой, който е уебмастър или просто търси евтина реклама - тук е мястото и сега е момента! Минимума за реклама е 1 лев на месец, т.е за 1 година са 12 лева. Няма максимум - всеки дава колкото може. Т.е вие сами си избирате колко да отделите от бюджета си.
Освен това, колега от форума на Предприемач, реши да продава своята книга "37 ефективни начина да УДВОИТЕ продажбите си!" , като спечелените средства също ще отидат за дарението! Цената на книгата е 4 лева, а плащането става с paypal и epay. Ако има заинтересовани, нека да ми пишат имейл на valentin.petlov@gmail.com . Проверявам си мейла няколко пъти на ден. Парите се събират до края на февруари.
Защо го правим? Защото не искаме да оставим поредната добрина "ненаказана" ;)) Нека помогнем!!

Послепис : Ако не можете да отделите финансови средства, разпространете този зов за помощ във фейсбук, twitter, pinterest и за която социална мрежа се сетите! Кажете на хора, които могат да помогнат. Това също е помощ! И то огромна! Благодарим!

1 коментар:

Unknown каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.